Sobre el blog

Sempre l’hi he donat moltes voltes de com mostrar les meves fotografies al gran públic, mai he trobat una solució que em satisfaci. Busco mostrar les meves fotografies amb la màxima difusió possible, però alhora que la gent no en faci ús sense permís, posar explicacions dels llocs o els perquès de les fotografies. Finalment m’he decidit, torno a crear “Fotografies i més” en format blog, però només sortiran fotografies de paisatges o llocs concrets, res de retrats, ja que aquests tenen associats drets d’imatge que jo no puc compartir a la lleugera, per aquest fet ja vaig crear el format de revista.

Com sempre les fotografies tindran drets d’autor, i com sempre aquests drets d’autor són flexibles, ja que jo no busco enriquir-me amb aquestes fotografies, per això ja tinc la meva feina, busco el plaer de fer-les i compartir-les perquè tothom les pugui veure. Si vols saber com fer servir una de les meves fotografies, vés a l’apartat “Drets d’Autor” trobaràs una àmplia explicació de com aconseguir una fotografia.

Que trobareu al blog? Doncs bàsicament fotografies, moltes fotografies, com més millor, en blanc i negre o color, això si, miraré de què només siguin les millors, cosa que ja ús dic ara que la tria serà difícil. També us posaré informació del lloc o explicacions de com o perquè he fet tal fotografia.

Espero que us agradi tant el blog com sobretot les fotografies.